Selçuk'ta korkutan depo yangını...

İzmir'in Selçuk ilçesinde belediyeye ait sebze meyve hali ile soğuk hava deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İzmir'in Selçuk ilçesinde Belediyesi Tarımsal Sanayi Alanında bulunan Yeni Hal Binaları yanındaki meyve ve sebze üreticilerinin kullandığı toplam 26 adet deponun bulunduğu alanda yangın çıktı.

Meyve toplama sırasında kullanılan tahta merdivenlerin de bulunduğu alanda 200 bine yakın plastik boş kasa tamamen yandı. Çıkan yangında üreticilere ait 20 V 7145 plakalı araç yanarak kullanılamaz hale geldi.

selAuk_yangAn2

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi Torbalı ve Selçuk İtfaiye ekipleri ile çok sayıda yangın söndürme araçları ve ekipmanları müdahale etti. Maddi hasarın meydana geldiği yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışma başlatıldı.

selAuk_yangAn3
Öte yandan, olay yerine gelen Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, yetkililerden bilgi aldı.

Selçuk'ta korkutan depo yangını... ile ilgili etiketler Selçuk Yangın depo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.