Selçuk Tepeli'den iptal edilen konser için skandal sözler: "Kim bu Zonguldak valisi"

Bartın'da madende 41 işçinin hayatını kaybetmesi üzerine yurdun büyük bir kısmında konser ve etkinlikler iptal edilmişti. Bu kapsamda sanatçı Edip Akbayram'ın da 29 Ekim'de Zonguldak'ta yapacağı konser de iptal edildi. FOX TV spikeri Selçuk Tepeli bu kararı eleştirerek Zonguldak valisi için skandal ifadeler kullandı.

Bir dönem kameraya su dolu bardağı fırlatmasıyla tepki çeken FOX TV haber sunucusu Selçuk Tepeli, şimdi de Zonguldak Valisi için skandal sözlerde bulundu.

 

41 MADENCİ ŞEHİT OLMUŞTU

Amasra Bartın'da meydana gelen maden faciasında 41 kişi hayatını kaybetmişti. Bu acı olay sonrasında yurttaki etkinlik ve konserler iptal edildi.

Ff62bHyXEAInmJ4

"KİM BU ZONGULDAK VALİSİ"

Selçuk Tepeli ise haber bülteninde skandal ifadeler kullandı. Edip Akbayram'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki konseri şehit haberleri nedeniyle iptal edildi. Tepeli ise bu olayı hadsiz sözlerle eşetirip "Kim bu Zonguldak Valisi" dedi. 

Selçuk Tepeli'den iptal edilen konser için skandal sözler: "Kim bu Zonguldak valisi" ile ilgili etiketler Zonguldak Maden kazası Bartın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.