FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli kimdir?

Fatih Portakal'ın yerine gelen FOX ana haber sunucusu Selçuk Tepeli her yönü ile oldukça dikkat çekiyor. İzleyenler ise Selçuk Tepeli kimdir sorusunun yanıtını ararken sunucu hakkında bilinmeyenleri araştırıyor.

Fatih Portakal’ın FOX Ana Haber den ayrılmasından sonra yerine geçecek isimler gün boyunca konuşulmuştu. Sürpriz bir kararla emekli olan Fatih Portakal’ın istifasını FOX TV’de sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. FOX’ta Fatih Portakal’dan boşalan ana haber koltuğuna kimin oturacağı da netlik kazandı. Selçuk Tepeli kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte detaylar...

Selçuk Tepeli FOX ana haberin yeni sunucusu oldu. FOX Haber Koordinatörü Doğan Şentürk ile görüşen Selçuk Tepeli’nin el sıkıştığı ifade edildi.

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

Ana haberi sunucak olan Selçuk Tepeli, Habertürk’ün eski genel yayın yönetmeni. 1974 yılında İstanbul’da doğan Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Selçuk Tepeli, IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine mastırını yaptı.

Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisi yayın yönetmenliğini yapan Selçuk Tepeli, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini yürüttü. Habertürk TV’de Ceyda Karan’la birlikte Eksen adlı programı yapan Selçuk Tepeli, Fatih Altaylı’nın görevi bırakmasından sonra Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulundu. Selçuk Tepeli 2020 yılı ocak ayında Habertürk’ten istifa etmişti.

 

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli kimdir? ile ilgili etiketler Fox Ana Haber Fatih Portakal selçuk tepeli Selçuk Tepeli kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.