Selçuk Tepeli Evli mi? Nerelerde görev yaptı?

Selçuk Tepeli Evli mi sorusunun yanıtı Fox Ana Haber izleyenleri tarafından merak ediliyor. Fatih Portakal'ın vedası sonrası ana haberin başına geçen ve izleyenlerden tam not alan Selçuk Tepeli nerlerde görev yaptı? İşte detaylar...

Selçuk Tepeli Evli mi, nerelerde görev yaptı sorularının yanıtları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte detaylar...

SELÇUK TEPELİ EVLİ Mİ?


1974 yılında İstanbul'da doğan Selçuk Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Selçuk Tepeli, IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine mastırını yaptı.

Selçuk Tepeli Evli mi? Nerelerde görev yaptı?

Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisi yayın yönetmenliğini yapan Selçuk Tepeli, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini yürüttü. Habertürk TV’de Ceyda Karan’la birlikte Eksen adlı programı yapan Selçuk Tepeli, Fatih Altaylı'nın görevi bırakmasından sonra Habertürk gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yaptı. Temmuz 2018'de Habertürk gazetesi kapandıktan sonra da bir süre Habertürk TV genel yayın yönetmenliğini yaptı. Birkaç ay önce bu görevi de bırakan Selçuk Tepeli Habertürk TV’de Gün Başlıyor programında sunucu - yorumcu olarak görev yapıyordu.

Selçuk Tepeli Evli mi? Nerelerde görev yaptı? ile ilgili etiketler Fox Ana Haber selçuk tepeli evli mi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.