Selçuk Özdağ'a silahlı ve sopalı saldırı!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin hemen önünde 5 kişilik bir grup tarafından saldırı silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi. Selçuk Özdağ’ın silahlı ve sopalı saldırıya uğradığı görüntüleri aranmaya başlandı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın evinin hemen önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğradığı belirtildi. Cuma namazına gitmek üzere evinden çıkan Özdağ’ın kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı.

Özdağ’ın koruması müdahalesi sonrasında saldırganların olay yerinden kaçarak uzaklaştıkları belirtildi. Saldırının silah ve sopalarla yapıldığı ifade edildi. Baş ve ayak kısmından yaralanan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın da hastanede tedavi altında olduğu dile getirildi.

Selçuk Özdağ'a silahlı ve sopalı saldırı!

Sosyal medya Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Selçuk Özdağ’ın evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıya uğradığı ve bu aşağılık saldırıyı çok şiddetli bir şekilde kınadıklarını, olayın peşini asla bırakmadan faillerin yakalanması için mücadelelerinin devam edeceğini yineledi.

Selçuk Özdağ'a silahlı ve sopalı saldırı! ile ilgili etiketler Saldırı Gelecek Partisi selçuk özdağ
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.