Selçuk İnan: Yunus Akgün gelecek planlarımızda var. Adana Demirspor'u çok istemişti

Galatasaray Teknik Sorumlusu Selçuk İnan, Adana Demirspor'da kiralık oynayan maçta kendilerine 2 gol atan Yunus Akgün'ün gelecek planları arasında yer aldığını söyledi: "Kendi gelişimi için onu kiralık gönderdik. Kendisi de çok gitmek istemişti. Bugün performansı gerçekten önemliydi, çok iyi işler yaptı. Gelecek planımızda var. Zaten onu o nedenle gönderdik, şu anda başarılı bir grafik çiziyor."

Galatasaray altyapısından yetişen ve bu yaz bir kez daha Adana Demirspor'a kiralanan Yunus Akgün, Akdeniz ekibinin Sarı-Kırmızılılar'ı 2-0 mağlup ettiği 18. hafta maçına damgasını vurdu.

Galatasaray'a 2 gol atan 21 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Süper Lig'de takımına 15 maçta 5 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Galatasaray yardımcı antrenörü Selçuk İnan, maç sonu basın toplantısında, "Yunus Akgün gelecek planlarımızda olan bir oyuncu" dedi. 

Selçuk İnan, genç isim için şunları söyledi:

"Yunus zaten birkaç yıldır en çok beklentimiz olan oyunculardan birisi. Özelikle altyapıdan çıkmış olması onu özel kılıyor. Kendi gelişimi için onu kiralık gönderdik. Kendisi de çok gitmek istemişti. Bugün performansı gerçekten önemliydi, çok iyi işler yaptı. Gelecek planımızda var. Zaten onu o nedenle gönderdik, şu anda başarılı bir grafik çiziyor."

"7 MAÇIN TAMAMINDA OYUN ÜSTÜNLÜĞÜ BİZDEYDİ"

Galatasaray’ın Teknik Sorumlusu maç için ise şunları söyledi: "Gerçekten çok üzgünüm, çok üzgünüz. Bu mağlubiyeti almak istemiyorduk. Ancak yine böyle bir şey yaşadık. 7 maçtır kazanamıyoruz. Belki de bu 7 maçın tamamında oyun üstünlüğü bizdeydi. Yine oyun üstünlüğü bizdeydi, topa sahip olan tarafta bizdik. Oyunu istediğimiz hale getirdik. Ancak bir şekilde bunu skora yansıtamıyoruz."

"Bugün de böyle maçlardan birini yaşadık. İyi bir oyunun karşılığını skora yansıtamıyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız hep oldu. Antrenmanlarımızın önemli bir bölümü 3. bölgedeki varyasyonlara yönelik oluyor. Çalışarak bir şeyleri geliştiremiyorsanız, değiştirerek geliştirmeyi düşünüyoruz açıkçası. Ama oyuncularımıza çok güveniyoruz. Bir şekilde skoru bulamıyoruz ve buda mağlubiyetlere neden oluyor."

"BİZ HEP BURADAN KALKMASINI BİLDİK"

Takım olarak genç ve tecrübesiz olduklarını aktaran İnan, "Oyunculuk dönemimde yaşadım ama bu kadar uzununu yaşadığımı hatırlamıyorum. Burası Galatasaray. Biz hep buradan kalkmasını bildik. Oyuncularla bunu paylaşıyoruz ancak gerçekten çok genç ve tecrübesiz bir takımız. Bunun da dezavantajını yaşıyoruz. Özeleştirinin 7 maçlık bir süreçle ilgisi yok ama her maçtan sonra özeleştiri yapıyoruz. Sürekli çalışıyoruz, araştırıyoruz. Bazen o topu atamayıp, skor üretemeyince haksız oluyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Selçuk İnan: Yunus Akgün gelecek planlarımızda var. Adana Demirspor'u çok istemişti ile ilgili etiketler Galatasaray Adana Demirspor Yunus Akgün Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.