Selçuk İnan neden kadro dışı kalmadı? Kulübede neler konuşuldu?

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası kazanı kaynamaya başlayan Galatasaray'da Selçuk İnan kadro dışı kalmanın kapısından döndü. Peki yıldız oyuncu ile Ayhan Akman arasında neler yaşandı. İşte cevabı

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son üç maçı da kaybeden Galatasaray'da sezon başındaki umutlu görüntü tamamen tersine dönmüş durumda. Son oynan Fenerbahçe derbisini de kaybeden sarı-kırmızılılarda bir de Selçuk İnan krizi baş gösterdi.

Fenerbahçe derbisinde ısınmasına rağmen oyuncu değişikliği sonrası kulübede kalan Selçuk, yardımcı antrenör Ayhan Akman ile tartışmıştı. Aspor yorumcusu Levent Tüzemen'e göre yıldız oyuncunun Akman'a, "Isınmayan adamı oyuna alıyorsunuz, neden ben girmiyorum" dediği, Akman'ın da Selçuk'a, "Sen benimle nasıl konuşuyorsun" dediği öğrenildi. Selçuk bu tepkinin üzerine "Ben bu takımın kaptanıyım" derken Akman da "Soyunma odasında görüşürüz" diyerek tartışmayı sonlandırdığı ifade edildi.

KADRO DIŞINI NAZİFOĞLU ÖNLEDİ

Selçuk ile Ayhan Akman gerginliğinn ardından deneyimli oyuncu bugün antrenmana çıkartılmazken yönetim tarafından Florya'ya çağırılmıştı. Yönetim Kurulu Selçuk'a kadro dıı kaldığını bildirmek üzereyken araya giren Levent Nazifoğlu bunu engelledi.

Selçuk İnan neden kadro dışı kalmadı? Kulübede neler konuşuldu? ile ilgili etiketler Galatasaray Selçuk İnan kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.