Selçuk İnan medyaya seslendi

Galatasaray'a 90'da attığı frikik golüyle 3 puanı getiren Selçuk İnan, maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği karşısında kariyerindeki 12. frikik golünü kaydeden ve Galatasaray’a 3 puan kazandıran sarı-kırmızılı takımın kaptanı Selçuk İnan, karşılaşma sonrası medyaya selendi. Selçuk İnan'ın açıklamaları şöyle:

"Galatasaray Kaptanı olarak bir şeyler söylemek istiyorum. Son zamanlarda yaşadığımız olaylar var. Aramızda da konuşuyoruz. Bugün “Öfkeyle değil saygıyla güzeldir futbol” pankartıyla sahaya çıktık. Biz futbolcuyuz, televizyon programları yapan abilerimiz var. Bizi her zaman eleştirebilirler. Onların işi bu. Benim onlardan ricam, insanları yönlendirebiliyorlar. Futbol bir oyundur, güzel bir oyundur. Bunun zevkini almamız, bunu insanlara aşılamamız lazım.
Taraftarlık küfrederek hesap sormak anlamına gelmiyor. Bunu hep belirtmeliyiz. Alt liglerde birçok arkadaşım var. Onlarla da konuşuyorum. Bunu bizden rica ediyorlar. Biz özel bir iş yapıyoruz, bunun farkındayız. İnsanları mutlu etmek istiyoruz. Golü attığımda annem için babam için arkadaşlarım ve taraftarlarım için sevindim. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Genelleme yapmak istemem ama alt liglerde yaşanan o kadar şey var ki anlatsam inanamazsınız. Hepimizin duyarlı olması lazım.

Tüm TV programcılarından insanları yönlendirmelerini, futboldan zevk almalarını tavsiye etmelerini istiyorum. Bir insan birine küfredemez. Nasıl bir insan maç kaybettiğinde küfür edebilir ki! Taraftarlık bu değil. Ben de futboldan sonra taraftar olacağım. Sinemada filmi beğenmediğinizde küfredemezsiniz, beğenmeyip çıkarsınız. Bir takım şampiyon oluyor. Diğerleri devamlı küfür mü yiyecek? Biz sesimizi duyurabiliyoruz ama alt liglerdekiler öyle değil. Benim Galatasaray Kaptanı olarak ricam bu. Taraftarları sevindirmek için de her şeyi yapıyoruz. Ama her şeyin belli bir noktası var. O noktadan sonrası taraftarlıktan çıkıp insanlığa giriyor…"

Selçuk İnan medyaya seslendi ile ilgili etiketler Galatasaray Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.