Selçuk İnan'dan şampiyonluk açıklaması

Galatasaray yardımcı antrenörü Selçuk İnan, "Ligde 2 maçtır kazanıyoruz. Takım olarak çok çalışıyoruz, yeni şeyler deniyoruz. Sakat arkadaşlarımız oluyor. Ama dediğim gibi uzun bir maraton. Bunun sonunda ipi göğüsleyecek taraf inşallah biz oluruz" dedi.

Galatasaray'ın eski milli futbolcusu ve yardımcı antrenörü Selçuk İnan, Sarı-Kırmızılılar'ın ligdeki durumunu değerlendirdi. Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi için Riva'da bulunan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İnan, 

"Bu sene fazlasıyla maç oynayacağız. Performans iniş çıkışları mutlaka olacaktır. Ama biz bunun altından kalkmasını hep bildik. 2 maçtır kazanıyoruz. Takım olarak çok çalışıyoruz, yeni şeyler deniyoruz. Sakat arkadaşlarımız oluyor. Ama dediğim gibi uzun bir maraton. Bunun sonunda ipi göğüsleyecek taraf inşallah biz oluruz." şeklinde konuştu.

Sezon sonunda Avrupa Şampiyonası olduğunu hatırlatan Selçuk İnan, şöyle konuştu:

"Milli takıma yıllarca hizmet ettim. Başarılarına katkıda bulundum. Onlara başarılar diliyorum. Hepsini çok seviyorum. Çünkü hemen hemen hepsi benim eski takım arkadaşım. Çok iyi bir jenerasyona sahibiz. Bunun değerini bilelim, onları hep destekleyelim. Yanlarında olalım." 

Selçuk İnan'dan şampiyonluk açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray Selçuk İnan A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.