Selçuk İnan: "2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur"

Trabzonspor, Galatasaray ve A Milli Takım'ın unutulmaz orta saha oyuncusu Selçuk İnan, "2010-2011 sezonunda şampiyonluğu kıl payı kaçırdık demek' istemiyorum. Trabzonspor'u şampiyon görüyorum. Çünkü aynı puanda bitirmiştik. Onu da böyle dipnot olarak geçeyim" dedi.

Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından ve eski yardımcı antrenörlerinden Selçuk İnan, Fenerbahçeliler'i kızdıracak sözler söyledi. NTV'de yayınlanan "Kırılma Anı" programınına konuk olan Selçuk İnan, "2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur" dedi. Selçuk'un röportajından satırbaşları şöyle:

"Trabzon benim hayatımdaki en önemli 2-3 yerden biridir. Her ne kadar oradan arılırken çok insan üzsem de böyle... Trabzonspor'un farkını ilk günden anladım. Hep anlatırlardı ama kendim gördüm. Gittiğim bir restaurantta kadınlar günü vardı. içeriye girdim, bütün kadınlar ayağa kalkıp alkışlamaya başladılar. O zaman anladım Trabzon'un bir futbol şehri olduğunu."

"ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRMADIK!"

"Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonraki seinci görseniz 'Acaba lig şampiyonu olsak ne olur' diye düşünürdünüz. O takım oynadığım en iyi 2 takımdan biriydi. Sonra bir şampiyonluk yarışımız olmuştu Fenerbahçe'yle... Galatasaray'dan aldığım paranın karşılığını fazlasıyla verdim. Fenerbahçe beni istediğinde Trabzonspor'a bunu yapamazdım, Fenerbahçe'ye gidemezdim. İlk kez söyleyeceğim; biz 2010'da Fenerbahçe'yi yenip Kupa'yı kazandıktan sonra çok isteyen oldu. Ama ben o sene Trabzon'da kalmak istiyordum. 1 senem vardı ama şampiyon olabileceğimize çok inanıyordum. O zaman o bölümü kestiler ve 'Trabzonspor'da kalmak istiyorum dedi ama gitti' diye söylediler. Öyle değildi aslında. Bir senem vardı ve kalmak istediğimi söylemiştim ve iyi ki de kalmışım. '2010-2011 sezonunda şampiyonluğu kıl payı kaçırdık demek' istemiyorum. Trabzonspor'u şampiyon görüyorum. Çünkü aynı puanda bitirmiştik. Onu da böyle dipnot olarak geçeyim."

BABASI HASTA FENER'Lİ

"Ben ilk 91 sezonunda Galatasaraylı olmuştum. Sounders'ın Fenerbahçe'ye attığı bir gol vardı. Ondan sonra iyice pekişmişti. Dışarda top oynarken hangi futbolcunun ismini söylerseniz o takımı tutarsınız. Galatasaraylı oldum. Babam çok kızdı. Arkadaşları arasında küçük düştüğünü hissetti. Çok iyi bir Fenerbahçelidir. Ben Galatasaray'a transfer olduktan sonra artık o da sempati duymaya başladı."

Selçuk İnan: "2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur"

Selçuk İnan: "2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur" ile ilgili etiketler Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.