Selçuk İnan 2 güzelle gecelerde yakalandı!

Galatasaray futbolcusu Selçuk İnan önceki gün Ortaköy Ruby Club’daydı.

Galatasaraylı Selçuk İnan, Haziran 2015’te Cemre Kardeş ile Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturmuştu.

Milli futbolcu önceki akşam sarı kırmızılı takımın Karabükspor’u 3-2 yendiği maçtan sonra soluğu Ortaköy Ruby Club’da aldı. İddiaya göre; iki esmer güzelle eğlendi. Kapıda habercilerin beklediğini öğrenen Selçuk İnan görüntülenmemek için kızları önden gönderdi, 10 dakika sonra kulüpten tek başına çıktı.

Ama gece henüz bitmemişti. Elinden cep telefonunu hiç düşürmeyen Selçuk İnan 05.00’te taksiyle Gümüşsuyu’ndaki CVK Hotel’e gitti. Tam içeri giriyordu ki, flaşların patladığını fark eden bir güvenlik görevlisi yanına koştu. “Abi gazeteciler var” diye uyardı.

lskdfjklsdfsd

TAKSİDEN İNMEDİ

Selçuk İnan yolunu değiştirdi. Güvenlik görevlisi ile taksiye binip bu kez otelin arka kapısına yöneldiler. Ne var ki, gazetecileri fark eden Selçuk sonunda araçtan hiç inmeden gözden kayboldu.

Selçuk İnan ile oteldeki görevli kısa sürede dost oldu!

Selçuk İnan 2 güzelle gecelerde yakalandı! ile ilgili etiketler Galatasaray Ortaköy Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.