Selçuk Dereli'nin beIN Sports'taki programı iptal oldu!

Eski hakem Selçuk Dereli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla beinSPORTS’ta yapılması planlanan programın iptal olduğunu açıkladı. Dereli Twitter'dan daha önce yaptığı açıklamada beIN Sports'ta olacağını duyurmuştu. Dereli'nin bu açıklaması sonrası Fenerbahçeli taraftarlar yayıncı kuruluşa sosyal medyadan tepki göstermiş, abonelik iptali çağrılarında bulunmuştu.

Eski hakem Selçuk Dereli, daha önce Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yeni sezonda beinSPORTS’ta olacağını duyurmuştu.

Bu açıklama sonrası Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterirken, eleştirilerin yükselmesinin ardından anlaşma bozuldu.

Dereli, Twitter hesabından yaptığı son açıklamada, "beinSPORTS’la dün itibariyle yapmayı planladığımız programlar yayıncı kuruluşun ‘bu sezon hakem programı yapmayacağını’ bugün tarafıma bildirmesi üzerine iptal olmuştur! Sizleri; söylenmedik söz bırakmayacağım, bağımsız ve tarafsız kanalıma bekliyorum." sözleriyle programın gerçekleşmeyeceğini duyurdu.

Selçuk Dereli'nin beIN Sports'taki programı iptal oldu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.