Selçuk Bayraktar'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı..

TSK'nın Afrin'de terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda etkin kullanılan yerli üretim SİHA'ların üreticisi Baykar Makine Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Kızıl Elma ve Yörük Ana imzalı TB 2 SİHA'ları paylaştı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör örgütlerine yönelik başlattığı ve bugün 11. gününe giren Zeytin Dalı Harekatı tüm kararlılıkla devam ediyor.

Teröristlerle mücadelede yurt içinde ve yurt dışında olduğu gibi Afrin harekatında da Baykar Makina'nın ürettiği yerli üretim olan silahlı ve silahsız insansız hava araçları (İHA-SİHA) etkili bir şekilde kullanılıyor.

KIZILELMA VE YÖRÜK ANA İMZASI

Baykar Makine Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından Kızılelma ve Yörük Ana imzalı TB 2 SİHA fotoğraflarını paylaştı. Bayraktar paylaşımında "Mehmetçiğimizin yanında, milletimizin hizmetinde... Bayraktar TB2 SİHA Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının imzasıyla..." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı.. ile ilgili etiketler SİHA Selçuk Bayraktar Kızıl Elma yörük ana
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.