Selçuk Bayraktar'dan zafer paylaşımı

Azerbaycan, işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı harekattan zaferle ayrıldı. Ermenistan Başbakanı Paşinyan yenilgiyi kabul ederek Karabağ'dan çekileceklerini belirten bildiriyi imzaladığını duyurdu. Çatışmalarda Azerbaycan'ın üstünlük sağlamasında hiç kuşkusuz Bayraktar SİHA'lar büyük rol oynadı. SİHA'ların mimarı Selçuk Bayraktar'dan yaşanan gelişmelerin ardından dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Azerbaycan, cephede Ermensitan ordusunu bozguna uğrattı.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan yenilgiyi kabul etmek zorunda kaldı.

Paşinyan Ermenistan için çok acı olan anlaşmayı imzaladığını belirterek savaştan mağlup ayrıldıklarını duyurdu.

Azerbaycan ordusunun Ermenistan karşısında üstünlük sağlamalarında hiç kuşkusuz SİHA'lar büyük rol oynadı.

Tespit edilen hedefler SİHA'lar tarafından bir, bir imha edildi. Son günlerde Ermenistan askerlerinin SİHA'ları görünce mevzilerden kaçmalarına ilişkin görüntüler hafızalara karıştı.

Bayraktar SİHA’larının bu zaferde oynadığı büyük rol tarih sayfalarına yazılacak.

Savaş alanında yaşanan gelişmelerde büyük pay sahibi olan SİHA'ların mimarı Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, yaşanan gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

ZAFER PAYLAŞIMI

Bayraktar '' Zaferi nasip eden de, Mutlak zafer sahibi de Allah'tır. Şehidlerimizin Ruhları şad olsun.Rabbim Türk'ün şanını yüceltsin. Eşq olsun Azərbaycan Ordusuna! Qarabağ Azərbaycandır!'' ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan zafer paylaşımı

Selçuk Bayraktar'dan zafer paylaşımı ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar SİHA Azerbaycan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.