Selçuk Bayraktar'dan Veli Ağbaba'ya "VERİ" yanıtı!

Baykar Savunma Teknik Müdürü/CTO ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP'li Veli Ağbaba tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun veri kopyalama talimatının mahkeme kararıyla engellenmesi ile başkanlığını yürüttüğü T3 Vakfı'nın ilişkilendirilmesine sert tepki gösterdi. 

Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "T3 senin gibi alçakça iftira atanlara daha önce gereken cevabı vermiştik. 41 kuruş dahi İBB’den para almadı Vakfımız sen ve diğer iftiracılar için hukuki yollara başvurmaya devam edeceğiz Ne yaparsanız yapın ben ve binlerce vakıf gönüllümüz #MilliTeknolojiHamlesi'nden dönmeyecek." dedi. 

Selçuk Bayraktar'dan Veli Ağbaba'ya "VERİ" yanıtı!

Baykar Savunma Genel Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bayraktar'ın tepki gösterdiği CHP'li Veli Ağbaba sosyal medyadan "AKP neden mahkemeye başvurup kayıtların yedeklenmesini engellemek istiyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın mütevelli heyeti başkanı olduğu T3 Vakfına 41.1 trilyon lira destek verilmiş" iddiasında bulunmuştu. 

Oysa Selçuk Bayraktar İBB'nin faaliyet raporunda geçen rakamlarla ilgili sosyal medyada dolaşan ve muhalif gazetelerde yer alan benzer iddialar üzerine şu yazılı açıklamayı yapmıştı. 

Selçuk Bayraktar'dan Veli Ağbaba'ya "VERİ" yanıtı! - Resim : 2

T3 Vakfı'ndan yapılan bu açıklamada da belirtildiği gibi İBB'nin faaliyet raporundaki detaylara da bakıldığında da iki ayrı kalemde görülen bahse konu 41 milyon liranın T3 Vakfına aktarılmadığı net bir şekilde görülüyor. 

İlgili harcamaların toplum yararına gerçekleştirilen faaliyetler için İBB'nin kendi personeli ve yine kendine ait mekanlardaki amortisman giderleri için yapıldığı açıkca görülüyor. 

Faaliyetin İBB tarafından üslenilen kısmı için yapılan harcamalar kalem kalem aktarılırken T3 vakfına aktarıldığı belirtilen her hangi bir maliyetin gözükmemesi de Selçuk Bayraktar'ın tepkisinde ne kadar haklı olduğunu gösteriyor.

Üstelik bu tabloda T3 Vakfına ödenen bir para kalemi gözükmezken, vakfın bu işbirliği için faaliyette bulunurken üste kendi kasasından para ve emek koyduğu da ortaya çıkıyor.

İşte T3 Vakfına aktarıldı denilen paraların İBB'nin faaliyet raporuna göre nerelere harcandığını gösteren tablolar...

Selçuk Bayraktar'dan Veli Ağbaba'ya "VERİ" yanıtı! - Resim : 3

Selçuk Bayraktar'dan Veli Ağbaba'ya "VERİ" yanıtı! - Resim : 4

İşte İBB'nin yeme içme, personel desteği, ulaşım, bakım onarım gibi sarf giderlerini karşılayarak proje ortağı olduğu T3 Vakfı tarafından İstanbullu gençler için düzenlenen kamp ve atölye çalışmalarından bazı enstantaneler...

Selçuk Bayraktar'dan Veli Ağbaba'ya "VERİ" yanıtı! - Resim : 5

Selçuk Bayraktar'dan Veli Ağbaba'ya "VERİ" yanıtı! - Resim : 6

Selçuk Bayraktar'dan Veli Ağbaba'ya "VERİ" yanıtı! - Resim : 7

Selçuk Bayraktar'dan Veli Ağbaba'ya "VERİ" yanıtı! - Resim : 8

Selçuk Bayraktar'dan Veli Ağbaba'ya "VERİ" yanıtı! ile ilgili etiketler CHP İBB Selçuk Bayraktar Ekrem İmamoğlu BAYKAR
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.