Selçuk Bayraktar'dan duygusal paylaşım: Babacığımızın ruhu şad, mekanı cennet olsun

Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden babası Özdemir Bayraktar'ın yer aldığı duygusal bir paylaşım yaptı. Babası ve amcasının yer aldığı bir video paylaşan Bayraktar, Babacığımızın ruhu şad, mekanı cennet olsun. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı ömürler versin…" dedi.

Baykar Savunma Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 72 yaşında hayatını kaybeden babası Özdemir Bayraktar'la ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Sosyal medya hesabından, babası ve amcasının yer aldığı görüntüleri paylaşan Bayraktar, "Babam ve Amcam… Cenazeye gelen, taziye veren ve dua eden herkesten Allah razı olsun… Babacığımızın ruhu şad, mekanı cennet olsun. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı ömürler versin…" ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'dan duygusal paylaşım: Babacığımızın ruhu şad, mekanı cennet olsun ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar video Özdemir Bayraktar paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.