Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken gezi paylaşımı! 'Güzel bir Fas rüyası'

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile birlikte yaptığı Fas gezisinden görüntü paylaştı. Bayraktar'ın paylaşımına yüzlerce beğeni ve yorum geldi.

Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından eşi Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve çocuğu ile birlikte gittiği Fas gezisine dair anları paylaştı. Bayraktar, Fas'ta yerel bir pazarı dolaştı. Bayraktar daha sonra eşi ve çocuğu ile birlikte Kasablanka'da bulunan 2. Hasan Camii ve Ahmed el-Mansur'un türbesini ziyaret etti.

"GÜZEL BİR FAS RÜYASI"

"Güzel bir Fas rüyası..." başlığı ile yayımlanan videonun sonunda ise Bayraktar ailesinin gezi boyunca çektirdiği fotoğraflar yer aldı. Bayraktar'ın kendi sosyal medya hesabından paylaştığı 2 dakikalık videosuna beğeni ve yorum yağdı.

BAYRAKTAR ÇİFTİNE YORUM YAĞDI

Paylaşılan videoda en beğenilen kısım ise Bayraktar çifti oldu. Çifte beğeni ve yorum yağdı. Kullanıcılar, "En sevdiğim çift, çok güzelsiniz maşallah, maşallah bu güzel aileye" gibi yorumlar yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları;

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken gezi paylaşımı! 'Güzel bir Fas rüyası'

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken gezi paylaşımı! 'Güzel bir Fas rüyası' - Resim : 2

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken gezi paylaşımı! 'Güzel bir Fas rüyası' - Resim : 3

 

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken gezi paylaşımı! 'Güzel bir Fas rüyası' ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Fas
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.