TELE 1 skandal tweeti sildi!

Yerli ve milli imkanlarla üretilen ve birçok kritik askeri operasyonda başarı sağlayan S/İHA'ları hedef tahtasına oturtan TELE 1, Selçuk Bayraktar'ın tepkisinin ardından skandal paylaşımını sildi.

Merdan Yanardağ'ın sahibi olduğu ve CHP'li belediyeler tarafından finanse edilen besleme medya TELE 1, bir kez daha yerli ve milli S/İHA'ları karalama çabasına girişti.

Başarısıyla dünyanın konuştuğu S/İHA'ları 'Damadın İHA'ları' diye nitelendiren TELE 1'e en anlamlı yanıt Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi.

"SİZ İSTESENİZ DE UÇACAK, İSTEMESENİZ DE!"

O haberi Twitter hesabından alıntılayarak yanıt veren Bayraktar, "Damadın İHA’ları değil, Milletin S/İHA’ları... Siz isteseniz de uçacak, istemeseniz de!" ifadesini kullandı.

CEVABIN ARDINDAN PAYLAŞIMI SİLDİLER

Tüm bu gelişmeler üzerine TELE 1 skandal paylaşımını sildi.

Söz konusu olayı Twitter hesabından değerlendiren SuperHaber programcısı Nedim Şener, Bayraktar'ı tebrik ederek ''TELEFİTNE’ye twit sildiren atış, tam isabet...'' ifadelerini kullandı.

TELE 1 skandal tweeti sildi!

GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA SİLMİŞLERDİ

Öte yandan TELE 1, geçtiğimiz hafta da skandal bir paylaşıma imza atmış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında 'vatan haini' gibi ifadeler kullanan bir meczubun görüşlerine yer vermişti.

Meczubun konuşmasını 'Her şeyi göze aldı' gibi cümlelerle kahramanlaştırmaya çalışan TELE 1, gelen tepkiler üzerine bugün yaşanan duruma benzer şekilde paylaşımı silmişti.

 

 

 
TELE 1 skandal tweeti sildi! ile ilgili etiketler Nedim Şener Selçuk Bayraktar Twitter tele 1 Merdan Yanardağ paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.