Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan'a sosyal medyada sevgi seli

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, eşi Sümeyye Erdoğan ile dün iftarı Ayasofya'da yaptı. Bayraktar'ın Twitter'da yaptığı paylaşıma çok sayıda yorum geldi. Twitter kullanıcıları, Bayraktar ve eşine sevgilerini dile getirdi.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, dün akşam iftarını eşi Sümeyye Erdoğan ile birlikte Ayasofya'da yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bayraktar Bu akşam iftarımız Ayasofya'da…Hayırlı Ramazanlar" ifadelerini kullandı.

Bayraktar'ın paylaşımı sosyal medyada on binlerce kez beğeni alırken, Twitter kullanıcıları fotoğrafı alıntılayarak sevgi sözcükleri sıraladı.

Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan'a sosyal medyada sevgi seli

Tüm dünyanın onları konuşmasına rağmen mütevazi bir yaşam süren çiftin sevgisi de günün en çok konuşulan konularından biriydi.

 

Selçuk Bayraktar ve eşi Sümeyye Erdoğan'a sosyal medyada sevgi seli ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Sümeyye Erdoğan iftar Ayasofya Sosyal Medya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.