Selçuk Bayraktar, İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma'nın kanatları takılmış son halini paylaştı

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Muharip İnsansız Uçak Sistemi'nin yeni fotoğraflarını paylaşarak "Pazar günü sülale boyu toplandık. AKINCI kareye sığmadı, maketi geldi. CEZERİ isim babasının yaşadığı yer Diyarbakır'da. Ama KIZILELMA kanadını yeni takıp aramıza katılınca, hemen resim çekilelim dedik" ifadelerini kullandı.

Tüm dünyada adından söz ettiren Bayraktar TB-2'lerin mucidi Selçuk Bayraktar, daha önce "Üretim hattına 3 buçuk yıl sonra daha büyük ve daha çevik bir balık girdi" diyerek müjdelediği MİUS - İnsansız Savaş Uçağı: Bayraktar Kızılelma ile ilgili yeni bir paylaşım yaptı.

Selçuk Bayraktar, İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma'nın kanatları takılmış son halini paylaştı

Üretim hattına giren MİUS'un kanatları takılmış yeni gövde görselini paylaşan Bayraktar, "Pazar günü sülale boyu toplandık. Akıncı kareye sığmadı, maketi geldi. Cezeri isim babasının yaşadığı yer Diyarbakır'da. Ama Kızılelma kanadını yeni takıp aramıza katılınca, hemen resim çekilelim dedik" ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar, İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma'nın kanatları takılmış son halini paylaştı - Resim : 2

 

 

 

Selçuk Bayraktar, İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma'nın kanatları takılmış son halini paylaştı ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Bayraktar Kızılelma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.