'Damadın İHA’ları değil, milletin S/İHA’ları...'

Merdan Yanardağ'ın sahibi olduğu ve CHP'li belediyeler tarafından finanse edilen besleme medya TELE 1 yerli ve milli S/İHA'ları karalama çabasını sürdürüyor. Başarısıyla dünyanın konuştuğu S/İHA'ları 'Damadın İHA'ları' diye nitelendiren TELE 1'e en anlamlı yanıt Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi.

Azerbaycan ordusunun Dağlık Karabağ'da Türk SİHA ve İHA'ları ile perişan etmesinin ardından Kanada, Ermenileri kurtarmak için SİHA'larla ilgili çeşitli hamlelere girişti.

Bu hamleleri büyük bir sevinçle karşılayan TELE 1, yerli ve milli imkanlarla üretilen S/İHA'ları yine hedef tahtasına oturttu.

 CHP'li belediyeler tarafından beslenen TELE1,  'Damadın İHA’larına sertifika uyarısı: Satış askıya alındı' başlıklı bir haber yaptı.

"SİZ İSTESENİZ DE UÇACAK, İSTEMESENİZ DE!"

TELE1'e en güzel yanıt ise Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi.

O haberi Twitter hesabından paylaşan Bayraktar, "Damadın İHA’ları değil, Milletin S/İHA’ları... Siz isteseniz de uçacak, istemeseniz de!" ifadesini kullandı

'Damadın İHA’ları değil, milletin S/İHA’ları...'

'Damadın İHA’ları değil, milletin S/İHA’ları...' ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar SİHA İHA tele1
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.