İşte 2005 yılındaki ilk İHA deneme uçuşları

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medyada akım haline gelen '20 yaş challenge'ına uydu. Bayraktar'ın paylaşımı büyük beğeni topladı.

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, insanların sosyal medya hesaplarından yirmili yaşlardaki fotoğraflarını paylaşarak oluşturdukları akım olan 20 yaş challenge'ye dahil oldu.

Bayraktar, 2005 yılında çekilen ilk İnsansız Hava Aracı'nın deneme uçuşunun görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Videoda Bayraktar ve ekibinin, Türkiye'nin savunma sanayisinde çığır açacak olan projenin ilk tanıtım toplantısını büyük bir coşkuyla ve katılımla gerçekleştirdiği görüldü.

İşte 2005 yılındaki ilk İHA deneme uçuşları

''İHA KONUSUNDA DÜNYADA 1 NUMARA OLABİLİRİZ''

26 yaşındaki Selçuk Bayraktar'ın İnsansız Hava Aracı konusundaki gelişmelerin Türkiye için büyük bir fırsat olabileceğini ifade ederek, ''Projeler bu konuda desteklenirse 5 sene içerisinde İnsansız Hava Aracı konusunda, dünyada bir numara olabiliriz. Bu, Türkiye için büyük bir fırsat.'' dediği görüldü.

Selçuk Bayraktar'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve retweet aldı.

İşte 2005 yılındaki ilk İHA deneme uçuşları ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar BAYKAR İHA Twitter uçuş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.