Selçuk Bayraktar, babasının cenaze namazı sonrası konuştu: Rehberimiz ve ilham kaynağımızdı

Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın cenazesi Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar, cenaze namazı sonrası yaptığı konuşmada "Asla inandığı yoldan, doğrudan, dürüstlükten, namustan zerre ödün vermeden bunu gerçekleştirdi ve hepimize bu ruhu aşıladı babam" dedi.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Garipçe'de toprağa verilen Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar, babasının dürüstlükten zerre ödün vermediğinin altını çizdi. Bayraktar, "Bir tarafta babamızdı, bir tarafta arkadaşımızdı. Ağabeyim, kardeşim, bizler için öyleydi, aynı zamanda rehberimizdi, ilham kaynağımızdı" ifadelerini kullandı.

Cenaze namazının ardından konuşan Selçuk Bayraktar şu ifadeleri kullandı:

"Babam bizler için canımızdan kıymetli. Bir tarafta babamızdı, bir tarafta arkadaşımızdı. Ağabeyim, kardeşim, bizler için öyleydi, aynı zamanda rehberimizdi, ilham kaynağımızdı, kılavuzumuzdu. En yakın dava ve yol arkadaşımızdı bu yolda. İnsansız Hava Araçları yolculuğuna çıktığımızda, ülkemizin tam bağımsızlığı için, 'Yapılamaz.', 'Asla bizler yapamayız, ancak yabancılar yapabilir.' denildiği dönemde en ufağından başlayarak ve hatta 'Siz bu sistemin çarklarına uymadan asla yol alamazsınız.' denildiği dönemde inandığı doğruda, bildiği hak yolda dosdoğru, dimdik giderek herkesin inadına, tüm sistemin inadına bugün 20 senede Allah'ın izniyle ülkemizi bu alanda dünyada lider ülkelerden biri haline getirdi. Asla inandığı yoldan, doğrudan, dürüstlükten, namustan zerre ödün vermeden bunu gerçekleştirdi ve hepimize bu ruhu aşıladı babam"

Selçuk Bayraktar, babasının cenaze namazı sonrası konuştu: Rehberimiz ve ilham kaynağımızdı ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar cenaze Özdemir Bayraktar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.