Selanik'te Türk diplomatların araçları kundaklandı

Kathimerini gazetesinin internet sitesinde yayımlanan habere göre, Selanik merkezinde, şafak saatlerinde, iki farklı noktada park halinde bulunan araçların kimliği belirsiz kişilerce hedef alındığı iki kundaklama saldırısı yaşandı.

Kimliği belirsiz şahıslar, Halki Caddesi’nde Makedonya Pallas Oteli’nin bulunduğu noktada, araçlara yanıcı sıvı döküp üç aracı ateşe verdi. Araçlardan biri tamamen yanarken, diğerleri ise kısmen yandı. Öte yandan, söz konusu üç araca yakın bir noktada park halinde bulunan başka iki araç da kısmen yandı. Bu araçlardan biri Türk temsilciliğine aitti.

Kısa bir süre sonra, saat 04:55 sularında, Kalidopulu ve Sulioti caddelerinin bulunduğu kavşakta başka üç araç daha kundaklandı. Bu araçlardan biri de Türk diplomatik temsilciliğine aitti.

Alevler itfaiye görevlileri tarafından söndürülürken soruşturma başlatıldı.

Selanik'te Türk diplomatların araçları kundaklandı ile ilgili etiketler Türkiye Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.