Selana'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş son haliyle gündemde!

Bir dönemin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Selena'da Nazlı karakterini canlandıran Dilara Kurtulmuş, son haliyle gündemde. Şimdilerde Youtube videolarıyla dikkat çeken Kurtulmuş, yaşadığı değişim ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor.

2000’li yılların ortalarında özellikle çocuklar tarafından büyük bir heyecanla izlenen Selena dizisinin oyuncuları değişimleriyle adından söz ettiriyor. 2006 yılında yayınlanan dizinin başrollerinde Sinem Kobal, Sinan Çalışkanoğlu, Zuhal Topal, Cansu Demirci, Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Hazal Şenel, Gökhan Keser, Ümit Erdim gibi başarılı oyuncular yer alıyordu.

2009 yılında çekimleri durdulan dizide Dilara Kurtulmuş, evin en küçük kızı Nazlı'yı canlandırıyordu.

Selana'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş son haliyle gündemde!

Sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanan Dilara Kurtulmuş'un pozlarına beğeni yağıyor. Aynı zamanda YouTube için de içerik üreten Kutulmuş, iyi bir teklif gelmesi durumunda bir sinema filminde rol almak isteyeceğini her zaman söylüyor. 

Selana'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş son haliyle gündemde! - Resim : 2

Kurtulmuş bir süre önce "Sihirli Annem yeni kadrosuyla yeni bir dijital platformda başlayacak. Selena da farklı bir kadroyla başlasa neler hissedersin?" sorusunu şu yanıtı vermişti:

"Doğru bulurum. Biz büyüdük. Böyle bir projede çocuk kitlenin çocuk oyuncuları izlemesi daha ilgi çekici. Çocuklar beni dizide küçük Nazlı bildikleri için şimdiki halimi gördüklerinde 'Hayır sen büyük değilsin, sen dizide küçücüktün' diyorlar. Bu yüzden böyle bir proje yeni bir ekiple yapılsa doğru bulurum."

 

 

Selana'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş son haliyle gündemde! ile ilgili etiketler Sinem Kobal Dilara Kurtulmuş selena
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.