Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Manisa'nın Turgutlu ilçesi İzmir- İstanbul Otoyolu Turgutlu geçişindeki Hamzabeyli mevkisinde önünde meydana gelen kazada aralarında şarkıcı Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in (35) de olduğu yaralanan 4 kişinin tedavisi sürüyor. Sağlık durumu merak edilen Emirhan Şahin'e göğüs tüpü takıldığı, genel cerrahi servisinde gözlem altında tutulduğu bildirildi.

İstanbul'dan İzmir yönüne giden Kürşat Ö. (41) yönetimindeki 34 ET 3131 plakalı minibüs, aynı yöne giden Mazlum S. (42) yönetimindeki 16 AOH 177 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Savrulup bariyere çarpan araçlardan, kamyonet devrildi. Minibüs sürücüsü Kürşat Ö. ile yolculardan şarkıcı Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin, Celal Gökhan Güldal (46) ve Andreas Rangavis (47) yaralandı.

 

KAZADA YARALANAN İKİ KİŞİNİN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Araçtan çıkartılan yaralılardan Andreas Rangavis, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne; diğer yaralılar ise Manisa Şehir Hastanesi ile ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı. Durumu ağır olan Rangavis de Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme


EMİRHAN ŞAHİN'E GÖĞÜS TÜPÜ TAKILDI

Manisa Şehir Hastanesi'nde tedavisi süren Emirhan Şahin'e, göğüs tüpü takıldığı ve genel cerrahi servisinde gözetim altında olduğu, ayak bileğinde kırık olan Celal Gökhan Güldal'ın da ameliyata alınacağı bildirildi. (DHA)

Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme - Resim : 2

Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin'in sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme ile ilgili etiketler Selami Şahin Trafik kazası kaza Emirhan Şahin göğüs tüpü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.