Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu

Usta sanatçı Selami Şahin'in Didem Şahin ile evliliğinden dünyaya gelen 35 yaşındaki oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde otoban yolunda minibüsle kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Emirhan Şahin'in de aralarında bulunduğu bulunduğu 4 kişi yaralandı. İşte Emirhan Şahin'in son sağlık durumu...

Selami Şahin ile Didem Şahin çiftinin ortanca çocukları olan Emirhan Şahin, Manisa'nın Turgutlu ilçesi İzmir- İstanbul Otoyolu Turgutlu geçişindeki Hamzabeyli mevkisinde önünde meydana gelen kazada yaralandı.

Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu

EMİRHAN ŞAHİN'İN İÇİNDE BULUNDUĞU ARAÇ, KAMYONETLE ÇARPIŞTI

Edinilen bilgiye göre; Kürşat Ö.'nün kullandığı 34 ET 3131 plakalı minibüs, Mazlum S. idaresindeki 16 AOH 177 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs bariyerlere çarparken kamyonet ise devrildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu - Resim : 2

KAZADA YARALANAN EMİRHAN ŞAHİN HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada Minibüs sürücüsü Kürşat Ö. ile yolcular Andreas Rangavis, Celal Gökhan Güldal ve sanatçı Selami Şahin'in oğlu Fikret Emirhan Şahin ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu - Resim : 3

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu - Resim : 4

Emirhan Şahin & Lider Şahin

Selami Şahin'in oğlu Emirhan Şahin trafik kazası geçirdi! İşte sağlık durumu ile ilgili etiketler Selami Şahin Trafik kazası kaza Turgutlu Manisa Emirhan Şahin i İzmir- İstanbul Otoyolu Didem Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.