Selahattin Demirtaş'ın sağlık durumu nasıl?

Cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın fenalaştığı ve hastaneye sevk edildiği haberleri gündeme oturmuştu.

Demirtaş'ın kardeşi ve avukatı olan Aygül Demirtaş'tan bir süre önce açıklama geldi. Ağabeyinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Demirtaş sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı;

Selahattin Demirtaş'ın sağlık durumu nasıl?

''Müvekkilimiz ve ağabeyim Selahattin Demirtaş bu akşam hastaneye sevk edilmiştir. Kendisine gerekli tüm tetkikler yapılmış ve cezaevine geri getirilmiştir. Şu an itibarıyla hayati tehlike doğuracak bir durum tespit edilmemiştir.

Farklı birkaç tahlil ve işlem de yapıldıktan sonra teşhis konulmasını bekliyoruz. Şu anda sağlık durumu ve morali gayet iyidir. HDP genel merkezinin, bizden kaynaklı olarak durumdan geç haberi olmuştur. Partimizin böylesi konularda duyarsızlığı söz konusu bile olamaz. Demirtaş, duyarlılık gösteren başta HDP genel merkezi olmak üzere halkımıza ve avukatlarına özel selam ve teşekkürlerini iletmektedir.''

Selahattin Demirtaş'ın sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

Selahattin Demirtaş'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler HDP Selahattin Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.