Selahattin Demirtaş'ın kardeşi tatlıya bekliyor!

Kendilerini "Milli ittifak" olarak tanımlayan CHP, İP, SP, DP'ye duyurulur. Cumhurbaşkanı adayı gösterildiği için hapisten çıkartılmasını savundukları HDP adayı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Nurettin Demirtaş'tan dün "halka tatlı" mesajı geldi. Hani şu dağda, PKK saflarında olan kardeşinden. Kardeşi ve HDP için oy isteyip, dağda halka tatlı ikramı sözü veriyor.

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş halen Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza infaz Kurumu'nda tutuklu bulunuyor. 

Hakkında terör örgütü üyeliği, halkı kin ve nefret duyguları ile isyana teşvik gibi çok sayıda suçlamalar bulunuyor. 

HDP bu gerçekler ortada dururken onu cumhurbaşkanlığı için aday gösterdi. 

Partinin başında olduğu günlerde eline birçok fırsat geçmesine rağmen terörle ve terör örgütü ile arasına mesafe koyamayan Demirtaş'a bu süreçte dağdan destek gelmesi kaçınılmazdı. 

Bunlar arasında en ilginç destek ise Selahattin Demirtaş'ın PKK militanı kardeşi Nurettin Demirtaş'tan geldi. 

Elinde bir tepsi halka tatlı tutan Nurettin Demirtaş, "HDP'ye ve kardeşime oy verenlere Kürdistan dağlarından tatlı ısmarlayabilirim. Erdoğan'a da helva!" dedi. 

Hain teröristin bu mesajı sosyal medyada geniş yankı buldu. Mesaja tepki gösterenlerden biri de Yeni Aktüel yazarı İdris Kardaş oldu. 

Kardaş, "Ne kadar da tatlı değil mi? Bunca insanı öldürmemiş, bunca çocuğun babasız büyümesine yol açmamış, insanları dul, ana babalara evlat acısı yaşatmamışlar gibiler. Utanmıyorlar da. Çünkü bu katilleri destekleyen medya ve “aydınlar” var hala bu ülkede." sözleri ile mesaja tepki gösterdi. 

İşte Kardaş'ın tepkisi ve Nurettin Demirtaş'a gelen diğer tepkiler...

Selahattin Demirtaş'ın kardeşi tatlıya bekliyor! ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş nurettin demirtaş idris kardaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.