Selahattin Demirtaş'a özgürlük!" Oyuncu Nihal Yalçın'ın yeni sloganı ortaya çıktı

Altın Portakal Film Festivali'nde yaptığı teşekkür konuşmasında siyasi bir tutum takınan ve bu nedenle tartışma konusu olan oyuncu Nihal Yalçın'ın daha önce de benzer girişimleri olduğu ortaya çıktı. Yalçın bir süre önce katıldığı Youtube yayınında "Selahattin Demirtaş'a özgürlük!" sloganı attı

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Nihal Yalçın'ın ödül töreninde yaptığı konuşma gündem oldu.

Nihal Yalçın ile kendisine ödül vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan gergin diyalog tartışma yaratırken Yalçın ödül konuşmasını “İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyelim” diyerek sonlandırdı. Bu sırada Karadağlı’nın alkışı kestiği görüldü.

DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK İSTİYOR

Yaşanan bu olay üzerine, siyasi mesaj kaygısı ile sahneye çıktığı gözlenen oyuncu Nihal Yalçın'ın geçmişte yaptığı bir açıklama da yeniden gündeme geldi.

"Kutsal Motor" isimli Youtube kanalında kendisine yöneltilen "İltica ediyorsun.. Atacağın son twit ne olurdu?" şeklinde bir soru yöneltilen oyuncunun bu soruya, "Selahattin Demirtaş'a özgürlük" yanıtı verdiği ortaya çıktı.

Selahattin Demirtaş'a özgürlük!" Oyuncu Nihal Yalçın'ın yeni sloganı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş nihal yalçın Altın Portakal slogan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.