Selahattin Demirtaş kalp krizi mi geçirdi? Son dakika

Selahattin Demirtaş kalp krizi mi geçirdi? Eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinde rahatsızlandığı ortaya çıktı. Demirtaş'ın kardeşi ve avukatı Aygül Demirtaş, Twitter'dan yaptığı açıklamada, ağabeyinin 26 Kasım Salı günü göğüs sıkışması ve nefes alamaması nedeniyle bilincinin kapandığını belirtti. Peki Selahattin Demirtaş kalp krizi mi geçirdi? Detaylar haberimizde...

Selahattin Demirtaş kalp krizi mi geçirdi? Cezaevinde bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın fenalaştığı ve kendisine acil olarak müdahale edildiği ortaya çıktı.HDP Genel Merkez'den de açıklama yapıldı. Peki Selahattin Demirtaş kalp krizi mi geçirdi?

"HDP GENEL MERKEZİNDEN AÇIKLAMA YAPILDI"

Açıklama şu şekilde:

Önceki dönem Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş’ın sağlık durumuna ilişkin avukatları tarafından verilen bilgilere ilişkin hükümeti ve Adalet Bakanlığı’nı acilen açıklama yapmaya çağırıyoruz.

Sayın Demirtaş’ın sağlığına ilişkin son durum nedir?
Neden hastaneye sevki yapılmamıştır?

Demirtaş’ın tam teşekküllü bir hastaneye sevki için gerekli işlemler derhal yapılmalıdır. Şu ana kadar bunun gerçekleştirilmemiş olması kesinlikle kabul edilemez ve tüm sorumluluk yetkililerdedir.

Meclis Başkan Vekilimiz ve Grup Başkanvekillerimiz Edirne Cezaevine hareket edeceklerdir.

Pervin Buldan - Sezai Temelli

SELAHATTİN DEMİRTAŞ KİMDİR?

10 Nisan 1973 yılında dünyaya gelen Selahattin Demirtaş aslen Palu, Elâzığlıdr. Zaza kökenli olan Demirtaş'ın asıl mesleiği Türk siyasetçi ve avukattır

Türkiye Büyük Millet Meclisi 25. dönem İstanbul milletvekili olup, 22 Haziran 2014 tarihinden bugüne Figen Yüksekdağ ile birlikte Halkların Demokratik Partisi eşbaşkanlığını yapmaktadır.

Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde alan Demirtaş, siyasete girmeden önce serbest avukatlık ve İnsan Hakları Derneği Diyarbakır şubesinde yöneticilik yapmıştır.

Selahattin Demirtaş kalp krizi mi geçirdi? Son dakika ile ilgili etiketler HDP Selahattin Demirtaş Son dakika Aygül Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.