Eşi kayıttayken sel sularına kapıldı

Rize'de bir kişinin evinin önünde sel sularına kapıldığı anlar eşi tarafından saniye, saniye kaydedildi. Eşi ve çocuğunun büyük korku yaşadığı Mehmet Bostancı isimli vatandaştan iyi haber geldi.

Rize'nin Çayeli ilçesinde etkili olan sağanak yağış, sel baskınlarına neden oldu. Çayeli Maden köyünde bir vatandaş, evinin önünde sel sularına kapıldı. O anlar talihsiz adamın eşi tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Selin geldiğini farkederek kocasını uyaran kadın, eşinin eve girdiğini sandı. Merdivenlere yönelen kadın eşinin eve giremediğini görünce ağıt yakmaya başladı. 

Görüntüyü çeken Nezahat Bostancı'nın büyük korku yaşadığı olayın ardından sele kapılan Mehmet Bostancı'dan iyi haber geldi. 

Mehmet Bostancı AA muhabirine telefonla yaptığı açıklama da son anda mezarlıkların olduğu bölgeye kendini attığını ifade ederek şunları söyledi;

"Ani bir karar verdim. Cenabı Allah'ın yardımıyla kendimi evin mezarlık tarafına attım. Evdekiler bana bağırıyor Mehmet gitti diye. Benim öldüğümü sandılar. Bende evin yıkılacağını sanarak evdekilere evden çıkın diye bağırdım. 85 yaşında olan annem evdeydi. Annemi taşıyabilecek durumda olsa evden çıkarırdım. Allah hepimizin yardımcısı olsun" 

 

Eşi kayıttayken sel sularına kapıldı ile ilgili etiketler Rize Sel (Doğa olayı) sel anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.