Sel suları bir ilçeyi böyle yıktı geçti!

Sel felaketini yaşayan Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinden acı haberler gelmeye devam ederken ilçede daha önce çekilen bir fotoğrafla sel anında çekilen fotoğrafın karşılaştırılması felaketin boyutunu ortaya koydu.

Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan şiddetli yağışlar sonucunda Bartın, Kastamonu ve Sinop'ta meydana gelen sel ve su baskınlarında hayatını kaybedenlerin sayısı 27'e yükseldi.

BOZKURT'TA SEL SULARI 3 KAT YÜKSELDİ

Sel felaketine en ağır kaybı veren Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel sularının 3 kat yükseldiği öğrenildi. İlçenin önceki haliyle sele teslim olduğu anın birleştirildiği fotoğraf karesi yaşanan felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

ERDOĞAN BÖLGEYE GİDİYOR

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sel felaketinde büyük hasar alan Bozkurt'a gidiyor. Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmalarını ve bölgedeki son durumu yakından takip edecek.

Sel suları bir ilçeyi böyle yıktı geçti! ile ilgili etiketler Kastamonu Bozkurt sel felaketi su baskını
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.