Sel nedeniyle kapanan Sivas-Kayseri karayolu ulaşıma açıldı

Sivas'ın Gemerek ilçesi şiddetli yağışların etkisi altına girdi. Yeniçuyuk mevkiinde bulunan derenin taşması sonucu Sivas-Kayseri karayolu kullanılamaz hale geldi. Araç ulaşımına kapatılan karayolunun kaya ve topraklardan temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Sel sularının taşıdığı çamur ve molozların temizlenmesinin ardından karayolu ulaşıma yeniden açıldı.

Sivas'ın Gemerek ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış ulaşımda aksamalara neden oldu.

Sivas-Kayseri karayolu Yeniçuyuk mevkisinde derenin taşması sonucu yola çıkan sel suları nedeniyle ulaşıma kapandı. Kaya ve toprakların yığıldığı karayolunun yeniden açılması için çalışma başlatıldı.

Sel sularının taşıdığı çamur ve molozlar nedeniyle ulaşıma kapanan Sivas-Kayseri karayolu, yapılan çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı.

İHA

Sel nedeniyle kapanan Sivas-Kayseri karayolu ulaşıma açıldı ile ilgili etiketler Sivas Sel (Doğa olayı) Sivas-Kayseri karayolu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.