Sel nedeniyle kapanan Nevşehir-Aksaray karayolu trafiğe açıldı

Nevşehir’in Acıgöl ilçesi ve çevresine yağan aşırı yağış nedeniyle Nevşehir-Aksaray karayolunu su bastı. Birçok araç mahsur kalırken, karayolu çift taraflı trafiğe kapandı. Yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalan Nevşehir - Aksaray karayolu kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı. Polis ekipleri sürücüleri su birikintileri konusunda dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı.

Bugün aksam saatlerinde Nevşehir'in Acıgöl ilçesi ve çevresinde etkili olan yağış nedeniyle Nevşehir - Aksaray karayolunda sel ve su birikintisi oluştu.

Yolda mahsur kalan araçlar, karayolları ve kurtarma ekiplerince kurtarıldı. Karayolları, belediye ve itfaiye ekiplerinin karayolunu açmak için çalışmaları aralıksız devam ederken Antalya’dan Kayseri istikametine gittiği sırada mahsur kalan bir vatandaş, "Buraya geldiğimde 50 santim civarında su vardı. Aracımızda mahsur kaldık. Aracımız da arıza yaptı, çekici ile çektiriyoruz" dedi.

Sel nedeniyle kapanan Nevşehir-Aksaray karayolu trafiğe açıldı

Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi kavşağında selin getirdiği çamur ve su birikintisinin temizlenmesi ve yolda mahsur kalan araçlar kurtarıldıktan sonra yol kontrollü olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Polis ekipleri sürücüleri su birikintileri konusunda dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı.

İHA

Sel nedeniyle kapanan Nevşehir-Aksaray karayolu trafiğe açıldı ile ilgili etiketler Sel (Doğa olayı) Nevşehir Nevşehir-Aksaray karayolu kontrollü geçiş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.