Sel felaketinde sürüklenen tomruklar Samsun sahillerinde!

Kastamonu ve Sinop'ta yaşanan sel felaketlerinde denize sürüklenen tomruklardan onlarcası 200 km mesafedeki Samsun'un Atakum ilçesi sahillerine ulaştı. Samsun Büyükşehir Belediyesi ise tomrukları temizleme çalışması başlattı.

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketlerinde özellikle Sinop'ta binlerce tomruk denize sürüklenmişti. Afetten sonra Karadeniz'de tomruk adacıkları oluşurken, akıntının etkisiyle tomruklar Samsun'un Atakum ilçesi sahiline kadar ulaştı.

Sel felaketinde sürüklenen tomruklar Samsun sahillerinde!

Kumsala vuran tomruklara vatandaşlar oturarak sahili seyretti. Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri denizin getirdiği tomruk ve ağaç parçalarını temizleme çalışması başlattı.

İHA

Sel felaketinde sürüklenen tomruklar Samsun sahillerinde! ile ilgili etiketler Samsun Sinop Ayancık Kastamonu sel felaketi tomruklar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.