Sel felaketinde can kaybı 17'ye yükseldi

Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kastamonu, Sinop ve Bartın’da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden 17 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısının 17'ye çıktığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan yayımladığı açıklamada, "Kastamonu, Sinop ve Bartın’da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden 17 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı diliyorum." dedi.

Selin etkili olduğu bölgelerde tüm kurum ve kuruluşlarla yoğun bir çalışma yürütmekte olduklarını da belirten Erdoğan açıklamasına şöyle devam etti:

"Üç ilimizdeki sel felaketine; 4644 personel, 610 araç, 437 iş makinası,66 ambulans, 19 helikopter, 3 Mobil Koordinasyon TIR'ı, 24 bot, 18 motopomp ve daha birçok farklı ekipman ve imkân ile müdahale etmekteyiz. Sel bölgelerinde mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarmak, kısmen ya da tamamen kapanan ulaşım akslarını tekrar işler hale getirmek ve selin sebep olduğu tahribatla birlikte oluşan mağduriyetlerin tamamını gidermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

AK PARTİ'NİN 20. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Afetler sebebiyle AK Parti'nin 20. yıl dönümü etkinliklerinin ertelendiğini de duyuran Erdoğan, "Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız AK Parti'mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık. Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız." diye konuştu.

 

Sel felaketinde can kaybı 17'ye yükseldi ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sel felaketi can kaybı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.