Sel bölgesinde yaşayanlara İçişleri Bakanlığı'ndan uyarı

İçişleri Bakanlığı, sel felaketiyle sarsılan bölgelerdeki vatandaşlara uyarıda bulundu. Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta yağışların devam edeceği belirtildi. Taşkın ve heyelan riski nedeniyle vatandaşların güvenli bölgeleri terk etmemeleri istendi.

İçişleri Bakanlığı, sel felaketiyle sarsılan bölgelerdeki vatandaşlara uyarıda bulundu.

Kastamonu, Bartın, Sinop Valilikleri ile yapılan değerlendirmeler neticesinde, bölgede etkili olan sağanak yağışların devam edeceği belirtilirken, taşkın ve heyelan riski nedeniyle vatandaşların bulundukları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları istendi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kastamonu, Bartın, Sinop Valilikleri ile yapılan değerlendirmeler neticesinde, bölgede etkili olan sağanak yağışların devam etmesi ve buna bağlı olarak taşkın ve heyelan riski nedeniyle vatandaşlarımızın bulundukları güvenli bölgeleri terk etmemeleri ve sel bölgelerindeki yolları kullanmamaları önem arz etmektedir. Sel bölgesinde arama kurtarma ekiplerimizce vatandaşlarımızı güvenli alanlara tahliye işlemleri devam etmektedir." denildi.

 

 

 

 

 

Sel bölgesinde yaşayanlara İçişleri Bakanlığı'ndan uyarı ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı Kastamonu Sinop Bartın Sel (Doğa olayı) Uyarı Heyelan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.