Seksenler'in Rukiye'si çağrıyı yaptı! Özlem Türkad yeni sezon tüyosunu verdi! Her şey ortaya çıktı!

TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler'de canlandırığı Rukiye karakteri ile milyonların gönlüne giren oyuncu Özlem Türkad sosyal medya hesabından çağrı yaptı. Türkad paylaşımında Seksenler hakkında büyük tüyoyu verdi.

Ekrana geldiği ilk günden bu yana izleyenlerine nostaljinin dibini yaşatan Seksenler kadrosuna kattığı oyuncular ve hikayeleri ile büyük ilgi görmeye devam ediyor. TRT 1'in en çok izlenen dizisi yeni yayın dönemine de bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Rasim Öztekin'in vefatıyla da sarsılan dizinin oyuncuları, takipçileri ile sosyal medyadan dizinin geleceği hakkında da bilgi veriyorlar.

Geçtiğimiz günlerde dizide rol alan Deniz Oral'ın Seksenler Fehmi ile ilgili alınan kararı açıklaması olay yaratmıştı. Karar göre Rasim Öztekin'in hala yaşadığı dizide Fehmi'nin ölümü ile ilgili sahnelere yer verilecek.

Seksenler Rukiye kimdir, kaç yaşında yaşı kaç? - SonHaberler

ÖZLEM TÜRKAD'DAN SEKSENLER İZLEYİCİSİNE ÇAĞRI...

Dizide canlandırdığı anne Rukiye karakteri ile milyonların gönlünde taht kuran Özlem Türkad bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziyle ilgili büyük tüyoyu verdi.

Seksenler' Dizisinin Afiş Çekiminden İlk Kareler! | Fav10 | Favori Sosyal  Platformunuz | FF - FavoriForumum

Türkad,"Seksenler bugüne özel 17:30'da. Daha sonra ise hafta içi her gün 16.30'da, görüşmek üzere" paylaşımı ile dizinin izleyenlerine saat konusunda çağrı yaptı.

Hatırlanacağı gibi Seksenler geçtiğimiz sezon hafta içi her gün yayınlanmaya başlamış ancak gelen reytingler sonrası tekrar haftada bir gün yayınlanmaya devam etmişti.

Dizinin yapımcılarının yaşadığı kafa karışıklığı bu sezon için sona erdi. Seksenler artık hafta içi her gün 16.30'da TRT 1'de ekrana gelecek.

Seksenler'in Rukiye'si çağrıyı yaptı! Özlem Türkad yeni sezon tüyosunu verdi! Her şey ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Seksenler seksenler rukiye Özlem Türkad
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.