Seksenler Suna kimdir? Eda Akalın kaç yaşında, evli mi?

Seksenler Suna kimdir merak ediliyor. TRT 1 ekranların uzun soluklu dizilerinden olan Seksenler yeni sezonu bu akşam başladı. Dizide Suna karakterini canlandıran Eda Akalın ise başarılı oyunculuğu sonrası merak edilmeye başlandı. Peki Eda Akalın kaç yaşında, evli mi?

Seksenler Suna kimdir? Eda Akalın kaç yaşında, evli mi?

Seksenler dizisi bu akşam yeni sezonun ilk bölümüyle 24 Haziran akşamı TRT 1'de yayınlandı. İlker Ayrık'ın tekrar dönmesiyle yine eski kadrosuna kavuşan Seksenler dizisinde Suna karakteri ile Eda Akalın oyunuyor. Başarlı oyunculuğu sonrası Eda Akalın kimdir, kaç yaşında soruları da gündem oldu.

Seksenler Suna'yı kim canlandırıyor?

Seksenler Suna'yı Eda Akalın canlandırmaktadır. Eda Akalın, Müjdat Gezen Sanat Akademisi'nde eğitimini almıştır. Bilgi Üniversitesi Reklamclık mezunu olan Eda Akalın birçok dizide rol aldı. Keşke Hiç Büyümeseydik, Masallardan Geriye Klan ve Ara Beni filmlerinde oynamıştır.

Seksenler Suna kimdir? Seksenler Suna karakterini canlandıran Eda Akalın kimdir? Eda Akalın kaç yaşında ve nereli?

Akalın, Craft Oyunculuk Atölyesi'nde de yer alan Eda Akalın tiyatro ve dizi oyuncusudur. Şimdilerde Seksenler dizisinde Fehmi'nin yeğeni Suna olarak yer alan Eda Akalın, 1994 doğumludur.

Seksenler Suna kimdir? Eda Akalın kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler Seksenler seksenler suna kimdir seksenler suna kaç yaşında eda akalın kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.