Seksenler Sami'nin eşi Sibel kimdir? Cansın Özyosun kimdir, kaç yaşında?

Seksenler Sami'nin eşi Sibel karakterini oynayan Cansın Özyosun kimdir, kaç yaşında soruları gündem oldu. Bu akşam yeni sezonun ilk bölümü yayınlanan Seksenler dizisi yeni sezon oyuncuları hakkında meraklı araştırmalar başladı. Seksenler Sami'nin karısı Sibel'i oynayan Cansız Özyosun evli mi?

Seksenler Sami'nin eşi Sibel kimdir? Cansın Özyosun kimdir, kaç yaşında?

Seksenler dizisi yeni sezonu 24 Haziran akşamı başladı. Yeni sezonun ilk bölümü sonrası izleyiciler kadrodaki değişiklikleri fark etti. Reha Özcan, Zeynep Demirel gibi yeni yüzlerin katıldığı Seksenler dizisinde Pastaneci Sami'nin eşi Sibel karakteri de ilgi görüyor. Cansın Özyosun kimdir, kaç yaşında? Evli mi?

SEKSENLER SİBEL KİMDİR?

18 Temmuz 1976 İstanbul doğumlu olan oyuncu, 1999 ile 2000 yılları arasında MMC TV’de istek hattı isimli programı hazırlayıp sunduğu ve ajansta Abdullah Oğuz ile organizasyon yaptığı zaman TV dizilerinden teklifler aldı. İlk dizi deneyimini 1997’de yaşayan Özyosun, 2002’de En Son Babalar Duyar isimli diziyle profesyonel oyunculuğa başladı. Aldığı oyunculuk derslerinin ardından tiyatroya da yönelen Özyosun, ilerleyen yıllarda birçok dizide yer aldı.

Cansın Özyosun yer aldığı projeler

Küçük Ağa

Görüş Günü Kadınları

Hayatımın Rolü

Yer Gök Aşk

Kılıç Günü

Melekler Korusun

Genco

Gümüş

Daha Neler

Kadın Her Zaman Haklıdır

Kapıları Açmak

Çocuklar Duymasın

En Son Babalar Duyar

Bücür Cadı

Eltiler

Seksenler Sami'nin eşi Sibel kimdir? Cansın Özyosun kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Seksenler seksenler sibel kimdir seksenler saminin eşi kimdir cansın özyoğun kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.