Seksenler Nurten Ayrıldı mı? Seksenler Fehmi ayrıldı mı açıklanmıştı!

Seksenler Nurten ayrıldı mı? Seksenler Fehmi ayrdıl mı merak ediliyor. TRT 1'in unutulmaz dizisi Seksenler hafta içi her gün yayınlanıyor. Dizinin izleyenleri Seksenler Nurten ayrıldı mı araştırıyor. İşte detaylar..

Seksenler Nurten ayrıldı mı? Seksenler Fehmi ayrıldı mı daha önce açıklanmıştı. TRT 1 dizisi Seksenler'de Nurten karakterini canlandıran Tolunay Donat hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte detaylar..

SEKSENLER NURTEN AYRILDI MI?

TRT 1'in unutulmaz dizisi Seksenler'de ayrılık dedikoduları dolaşıyor. Dizide Seksenler Fehmi'nin komşusu Nurten'i canlandıran Tolunay Donat'ın diziden ayrıldığı konuşuluyor. Ancak Seksenler Nurten'den ayrılık iddiaları ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi. Dizi ise kaldığı yerden hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. 

SEKSENLER FEHMİ AYRILDI MI? AÇIKLANDI

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizsinin merak edilen Fehri karakteri araştırılmaya başlandı. Rasim Öztekin'in canlandırdığı bu karakterin yeni sezonda olup olmadğını araştırdık.

Kısa bir süre önce usta oyuncu Rasim Öztekin, düzenlenen törenle geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli simgelerinden olan kavuğu Şevket Çoruh'a devretmişti.

Seksenler Fehmi neden yok? Rasim Öztekin diziden ayrıldı mı?

SEKSENLER FEHMİ YOK MU? 

Seksenler dizisinin başrol oyuncularından olan Rasim Öztekin, yeni sezonda rol almayacak haberlerine karşı sosyal medyadan cevap verdi. Kalp rahatsızlığı olan usta oyuncu Rasim Öztekin, yeni sezonda da bizlerle birlikte olucak.

Seksenler Nurten Ayrıldı mı? Seksenler Fehmi ayrıldı mı açıklanmıştı! - Resim : 2

 

 

Seksenler Nurten Ayrıldı mı? Seksenler Fehmi ayrıldı mı açıklanmıştı! ile ilgili etiketler TRT 1 seksenler nurten ayrıldı mı seksenler fehmi ayrıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.