Seksenler izleyicisine müjde! TRT 1'in kararı heyecan yarattı! Rasim Öztekin'e vefa...

TRT 1'in Seksenler izleyicisi için aldığı karar heyecan yarattı. Şoray Uzun, Özlem Türkad gibi yıldızları kadrosunda barındıran fenomen dizi yayın günleri değişti.

Bu yazın en popüler ve en sevindiren haberi Seksenler dizisinden geldi. TRT 1'de yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen ve her ne kadar reyting sorunları yaşasa da vefalı izleyicisi tarafından yalnız bırakılmayan dizi ile ilgili son alınan karar heyecan yarattı. Haftada bir gün yayınlanan dizi için izleyici alınan karardan memnun kaldı.

Seksenler deyince Türkiye'de herkesin aklına tek bir dizi ancak birçok karakter geliyor. Ergun Plak, Çağatay, Ahmet, Rukiye gibi karakterler ile yıllardır reytinglere meydan okuyan dizi yeni yayın döneminde haftada bir gün ekrana geliyordu.

Seksenler Amelie kimdir, nerelidir, kaç yaşında, Türk mü yabancı mı? -  SonHaberler

Ancak TRT 1'in dizinin yayın günleri ile ilgili aldığı karar heyecan yarattı. Bundan böyle Seksenler Pazartesi ve Perşembe günleri olmak üzere haftada iki gün ekrana gelecek.

Seksenler Amelie kimdir, nerelidir, kaç yaşında, Türk mü yabancı mı? -  SonHaberler

Seksenler Dizisi İle İlgili Sürpriz Bir Karar Gelebilir!

Yaz sezonu dolayısıyla haftada bir gün saat 20:00'da ekrana gelen Seksenler dizisi yeni yayın dönemi ile birlikte hafta içi her gün saat 18:00'da ekrana gelebilir. Dizinin yayın günleri ile ilgili alınan karar henüz netleşmese de izleyicinin talebinin de bu yönde olduğu bilinliyor.,

Rasim Öztekin'e vefa!

Seksenli yıllarda İstanbul'un küçük bir mahallesinde yaşayan insanların hikayesini anlatan Seksenler, başladığı günden bu yana ilgiyle takip edilen dizilerden oldu. Dizide Fehmi karakterini canlandıran ve kısa süre önce aramızdan ayrılan usta tiyatrocu Rasim Öztekin'in yeni sezonda olmayışı izleyicinin yüreğini burkuyor.

Dizinin yeni sezonuyla birlikte senaryoda da sürprizler yapılabileceği ve Fehmi'li yıllara flashback yaparak dönüleceği ve böylelikle izleyicinin bir kez daha eski zamanlara götürüleceği söyleniyor. Usta tiyatrucuya vefa olarak zaman zaman yine Fehmi'yi ekranlarda görebiliriz.

 

Seksenler izleyicisine müjde! TRT 1'in kararı heyecan yarattı! Rasim Öztekin'e vefa... ile ilgili etiketler TRT 1 Seksenler Rasim Öztekin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.