Seksenler dizisinde hazırlık sürüyor! Fehmi'nin ölümü böyle gösterilecek! Oyuncudan flaş açıklama!

TRT 1'in dönem dizisi Seksenler dizisinde rol alan oyuncu Deniz Oral'dan flaş Rasim Öztekin açıklaması geldi. Verdiği bir röportajda Oral, "Fehmi" karakterinin ölümü ile ilgili sette çalışmaların sürdüğü aktardı.

Oyuncu Deniz Oral'dan Rasim Öztekin açıklaması geldi. Seksenler dizisinde kadroya sonradan dahil olan başarılı oyuncu Deniz Oral, Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajda dizideki geleceği hakkında konuştu. Oral, dizide hala yaşayan "Fehmi" karakterinin ekrana dönmesinin zor olduğu, izleyicide bunun karşılığı olmadığını söyledi.

Rasim Öztekin'in vefatıyla Seksenler dizisinin senaryosu da değişmişti. Ancak dizide hala yaşayan bir Fehmi olması izleyicinin de "acaba Fehmi geri dönecek mi" sorusunu sormasına neden oldu.

Deniz Oral da Fehmi karakterinin asla geri dönmeyeceğini ancak dizide Fehmi'nin ölümünü gösteren sahnelerin var olacağını söyledi.

Seksenler'in Hilmi'si Deniz Oral'dan Rasim Öztekin açıklaması: 'Belki  öldüğünü göstereceğiz'

SEKSENLER FEHMİ NASIL ÖLECEK?

Tiyatrocu Deniz Oral, Seksenler dizisinde oynadığı Hilmi karakteri ile oldukça sevildi. Daha önce Yeditepe İstanbul, Hangimiz Sevmedik gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu, kısa bir süre önce hayata veda eden merhum Rasim Öztekin hakkında da açıklamalarda bulundu.

Oral, "Fehmi karakterinin yerine yeni bir karakter girmeyecek yeni çekeceğimiz bölümlerde zaten yazlığında diye biliniyor. İlerleyen bölümlerde belki öldüğünü göstereceğiz. Fehmi'nin yerine gelecek başka bir karakter seyirciye inandırıcı gelmeyebilir." diye konuştu.

 

Seksenler dizisinde hazırlık sürüyor! Fehmi'nin ölümü böyle gösterilecek! Oyuncudan flaş açıklama! ile ilgili etiketler Seksenler Fehmi deniz oral
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.