Seksenler dizisi yeni sezon başladı! O sahneyi gören gözlerine inanamadı!

Seksenler dizisi yeni sezon başladı! O sahneyi gören gözlerine inanamadı! Seksenler dizisi 9. sezonu dün akşam başladı. Bir dönemin fenomen dizisi olan Seksenler tekrar izleyicisi ile buluşurken ekran başındakileri geçmişe götürmeye devam etti. 24 Haziran akşamı yeni bölümü TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinde o sahneyi görenler ise gözlerine inananamdı.

Seksenler dizisi yeni sezon başladı! O sahneyi gören gözlerine inanamadı!

Seksenler dizisi yeni sezon başladı! O sahneyi gören gözlerine inanamadı! Yıllar sonra yine TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşan fenomen dizi Seksenler 9. sezon 492. bölümü ile ekrana geldi. Genç yaşlı demeden herkesin beğenisini kazanan Seksenler, yeni sezonun ilk bölümüyle unutulmaz anlar yaşattı.

2018'de biten ancak yoğun bir baskı sonrası 2021 yılında yeniden başkayan dizi nihayet ekrana döndü. Dizinin başlayacağı günler öncesinden belli olmuştu. Oyuncu kadrosuna ypılan süpriz değişiklikler sonrası yeni sezonda bomba değişiklikler olacağını sizlere haber vermiştik.

Seksenler yeni sezon oyuncuları arasında taze kan olarak Zeynep Demirel ve Reha Özcan yerini aldı. Güzel isim Zeynep Demirel Seksenler dizisinde Amelie karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı. Ancak Seksenler dizisini izleyen ekran başındaki izleyici duygu dolu anlar yaşadı.

Seksenler dizisi yeni sezon başladı! O sahneyi gören gözlerine inanamadı!

'Seksenler dizisinde ise Fehmi Baba karakteri olacak mı?' Sorusu yeni sezonda belli oldu. Seksenler dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan Fehmi Baba karakteri artık olmayacak. Ancak yapımcılar ve senaristler Rasim Öztekin’i unutmadı.

Usta oyuncu Rasim Öztekin anısına hazırlanan bir sahne izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Rasim Öztekin yani Seksenler dizisinin Fehmi Babası için hazırlanan sahneyi izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

Seksenler dizisi yeni sezon başladı! O sahneyi gören gözlerine inanamadı! ile ilgili etiketler Seksenler TRT 1 seksenler yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.