Şehitlerimizin katillerinden bir bir hesap soruluyor

Diyarbakır’da geçen yıl 5 sivil orman işçisi ile Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik’i şehit eden iki terörist, Diyarbakır’ın Lice kırsalında yürütülen Eren-2 operasyonu kapsamında etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “şehitlerimiz emin olsunlar. Bir bir hesap soruluyor, sorulacak” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, altı şehidimizin katilleri iki teröristin öldürüldüğünü duyurdu.
Teröristlerden Dara Zagros kod adlı Abdulsittar Özer’in Turuncu kategoride arandığı öğrenildi.

Eren-2 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Operasyonu kapsamında, Diyarbakır-Lice ilçesi Arıklı Mahallesi bölgesinde, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerinin yürüttüğü operasyonda geçen yıl 8 Nisan'da Diyarbakır'ın Kulp İlçesi Güleç Mahallesinde 5 sivil orman işçisinin katledilmesi eylemini gerçekleştiren, ayrıca 9 Ocak'ta Yıldırım-7 operasyonunda aynı bölgede Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik'i şehit eden 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Şehitlerimiz emin olsunlar...

Şehitlerimizin katillerinden bir bir hesap soruluyor ile ilgili etiketler terörist PKK bakan soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.