Şehitlere veda günü! İlk tören Şırnak'ta yapıldı...

Şırnak'taki helikopter kazasında şehit düşen 7 asker için 23. Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Kazada şehit olan askerler memleketlerinde toprağa verilecek.

Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan 7 asker için 23. Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Kazada şehit olan askerler memleketlerinde toprağa verilecek.

sehitler-sArnak4

TÖRENE BAKANLAR, GENELKURMAY BAŞKANI VE KUVVET KOMUTANLARI KATILDI

İsimleri tespit edilen şehit Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker, şehit Jandarma Yarbay Songül Yakut, şehit Binbaşı Koray Onay, şehit Piyade Yüzbaşı Nuri Şener, şehit Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak, şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan ve şehit Piyade Uzman Çavuş Zeki Koç için düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları, il yöneticileri ve şehitlerin silah arkadaşları katıldı.

sehitler-sArnak3

DHA'nın haberine göre; 6 şehit için ise Ankara' da Adli Tıp Kurumunda otopsi incelemesi yapılacağı bildirildi

sehitler-sArnak6

sehitler-sArnak2_1

sehitler-sArnak5

Şehitlere veda günü! İlk tören Şırnak'ta yapıldı... ile ilgili etiketler Şırnak tören helikopter kaza 13 şehit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.