Şehit Yüzbaşı Salih Sarıoğlu kimdir, nereli?

Bitlis’teki helikopter kazasında şehit olanlardan Yüzbaşı Salih Sarıoğlu’nun acı haberi Samsun’a ulaştı. 11 askerimizin şehit olduğu elim kaza sonucunda acı haberler gelmeye devam edince adeta yürekler burkuldu.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Nemrut Dağı eteklerinde düşen askeri helikopterde şu ana kadar 11 askerimizin şehit olduğu Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklandı.

Helikopterde bulunan Yüzbaşı Salih Sarıoğlu’nun Samsun’un Bafra nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Ankara’da ikamet eden Salih Sarıoğlu’nun acı haberinin baba ocağına ateş düşürdüğü ve cenazesinin ise yarın kılınacak cenaze namazının ardından toprağa defnedileceği ifade edildi.

Şu ana kadar Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada 11 askerimizin şehit olduğu ifade edildi. Gelen acı haberler sonrasında pek çok taziye mesajı da yayımlandı.

Şehit Yüzbaşı Salih Sarıoğlu kimdir, nereli? ile ilgili etiketler Bitlis Şehit helikopter kaza Salih Sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.