Şehit yüzbaşı 3 yıl önce Mete Yarar'ın programında görülmüştü

Hatay'da kayalıklardan düşen bordo bereli yüzbaşı şehit oldu. TSK'nın özel eğitimli birimi Bordo berelilerin parlayan yıldızlarından biri olan Yüzbaşı Rıza  Fırat yıllar önce Mete Yarar'a çarpıcı bir röportaj vermişti

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Amanos Dağları'nda yürütülen arazi arama tarama faaliyeti sırasında kayalıklardan düşen Jandarma Yüzbaşı Rıza Fırat, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Amanoslar kırsalında gece saatlerinde yürütülen arazi arama tarama faaliyeti sırasında kayalıklardan düşerek yaralanan Jandarma Yüzbaşı Fırat (31), helikopterle Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Fırat, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

https://t.co/Jl23O4Owp0

— meteyarar (@meteyarar) May 9, 2016

METE YARAR'A KONUŞMUŞTU

TSK'nın özel eğitimli birimi Bordo berelilerin parlayan yıldızlarından biri olan Yüzbaşı Rıza Fırat 3 yıl önce aHaber'de Mete Yarar'ın hazırladığı programa konuşmuştu.

şehidimizin de içinde olduğu özel kuvveti görüntülemiştik.https://t.co/3POOm91odR

— meteyarar (@meteyarar) May 9, 2016

Mete Yarar hazırladığı Sınırsız programında Bordo berelilerin eğitim kampına ilk kez girmiş ve şehit yüzbaşının da aralarında bulunduğu Özel kuvvetler birliğinin görüntülemişti.

@Derinkuvvet
Şehit Piyade yüzbaşı Rıza Fırat,3 yıl önce @meteyarar hazırladığı sınırsız programında konuşmuştu pic.twitter.com/C0DxNlbmHy

— Derin Kuvvetler (@Derinkuvvet) May 9, 2016

@meteyarar @burakmogullkoc @Derinkuvvet https://t.co/Cg5UAkdBrS kendisinin konuşması da bu.

— İrfantino (@Chygrynskyy) May 9, 2016
Şehit yüzbaşı 3 yıl önce Mete Yarar'ın programında görülmüştü ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.