Şehit yakınlarının ve gazilerin dikkatine! Halkbank 100 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyacınızı masrafsız karşılayacak!

Ağırlaşan ekonomik şartlar çerçevesinde nakde olan ihtiyaçları artan şehit yakınları ve gaziler için yeni bir kredi kampanyası düzenlediğini duyuran Halkbank, ayrıntıları paylaştı.

2021 yılının sonundan bu yana hem ekonomi piyasalarında hem de tedarik zinciri ile diğer alanlarda yaşanan olumsuz gelişmeler, gündelik hayat akışına da yüksek oranlı zamların yansımasına sebep oldu. Gıda, otomotiv ve emlak sektörleri başta olmak üzere hizmet satın alınan tüm sektörlerde fahiş fiyatların ortaya çıkması, tüketicilerin aylık kazançları ile ay sonlarını getirememelerine yol açtı.

2023 yılına girilmesine haftalar kala yeni yılın beraberinde getireceği yeni zamlara karşı bütçelerini koruma altına almak isteyen tüketiciler, sene bitmeden uygun faizli kredi kampanyalarından yararlanmanın yollarını aramaya başladı. Birçok bankadan sene sonu kampanya haberleri gelmeye devam ederken kamu bankası Halkbank’tan fark yaratan bir ihtiyaç kredisi duyurusu geldi.

Sektörün en kuvvetli bankaları arasında yer alan Halkbank, birçok farklı kategori altında başvurulara açık olan kredi kampanyalarına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Söz konusu kredi kampanyasının şehit yakınlarını ve gazileri kapsadığını belirten Halkbank, “Vefa İhtiyaç Kredisi” ismini vermiş olduğu kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

HALKBANK VEFA İHTİYAÇ KREDİSİ 2022

Şehit yakınlarının ve gazilerin dikkatine! Halkbank 100 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyacınızı masrafsız karşılayacak!

Evlilik, eğitim, memur, özel sektör çalışanı, eczacı başlıkları altında düzenlemiş olduğu kredi kampanyaları ile tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran ve her sene olduğu gibi bu sene de müşteri sayısını katlayan kamu bankası Halkbank, sene bitmeden yeni bir kredi kampanyasının daha duyurusunu yaptı. Söz konusu yeni kampanyasının şehit yakınlarını ve gazileri kapsadığını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Halkbank resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu yeni kampanyasının üst limitini 100 bin TL olarak belirlediğini açıkladı. Vefa İhtiyaç Kredisi’nin başlangıç faizini yüzde 1,69 olarak belirleyen kamu bankası, tahsis ücreti alınmayacağını ifade etti.

HALKBANK VEFA DESTEK KREDİSİ ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

Halkbank Vefa İhtiyaç Kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 50 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,69
  • Taksit tutarı: 1.997,26 TL
Şehit yakınlarının ve gazilerin dikkatine! Halkbank 100 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyacınızı masrafsız karşılayacak! ile ilgili etiketler Halkbank kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.